VERKEERSHINDER EN AFSLUITING ABRAM VAN RIJCKEVORSELWEG

wegwerkzaamhedenVan maandag 4 tot en met zondag 31 augustus kunnen de voorbereidingen voor werkzaamheden aan de Abram van Rijckevorselweg en de aansluitende wegen (Slotlaan, Schenkelsedreef, Rivierweg en Kanaalweg) leiden tot vertragingen. Als het mogelijk is, kies dan een andere route. Van 1 tot en met 13 september is de Abram van Rijckevorselweg voor alle verkeer afgesloten vanaf het Capelse plein tot de Couwenhoekseweg. In deze periode gelden omleidingen.

Kruisingen
Gedurende de afsluiting van de Abram van Rijckevorselweg is het wel mogelijk de Abram van Rijckevorselweg over te steken bij de kruisingen Schenkelsedreef – Slotlaan en Kanaalweg – Rivierweg. Op 5 en 6 september zijn ook de Kanaalweg en de Rivierweg gedeeltelijk afgesloten voor alle verkeer. De Schenkelsedreef en de Slotlaan zijn op 12 en 13 september gedeeltelijk dicht.

Geluidsoverlast
Werkzaamheden aan wegen brengen altijd overlast voor omwonenden en weggebruikers met zich mee. Wij ons best doen om tijdens de uitvoering van de werkzaamheden de overlast zoveel mogelijk te beperken. De werkzaamheden van 1 september tot en met 13 september worden uitgevoerd tussen 06.00 uur ‘s ochtends en 02.00 uur ‘s nachts. De werkzaamheden die de meeste geluidshinder geven, worden zoveel mogelijk overdag uitgevoerd, zodat de overlast beperkt blijft.

Werkzaamheden
We verwijderen het asfalt en brengen deze daarna opnieuw aan. Daarnaast vervangen we de verkeersregelinstallaties (stoplichten) op de volgende kruisingen:

  • Abram van Rijckevorselweg met Slotlaan/Schenkelsedreef
  • Abram van Rijckevorselweg met Rivierweg/Kanaalweg
  • Schenkelsedreef met de ’s-Gravenweg
  • Kanaalweg met ’s-Gravenweg

Vanaf half november planten we bomen in de middenberm van de de Abram van Rijckevorselweg  tussen het Capelseplein en de kruising Abram van Rijckevorselweg met Schenkelsedreef – Slotlaan.

Bron: Gemeente Capelle aan den IJssel

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.