HALLOWEEN IN DE AÏDA

Donderdag 31 oktober werd ik, Kees de Jong, samen met Martin van Gent uitgenodigd voor het bijwonen van het Halloweenfeest in de Aïda. Wij gaan alle bijeenkomsten die in Capelle worden gehouden samen zoveel mogelijk af.

Zo kunt u ons vinden bij Wijk Overleg Platforms en wijkfeesten of bij het “Opzoomeren”, maar ook bij Capellenaren die met ons willen praten over wijk of straat.

Dit keer was het de Halloween die werd georganiseerd door het begeleidwonen project van het Leger des Heils samen met Loes Dulder, beter bekend als Tante Loes.

Het begeleidwonen project op de Aïda is een initiatief van het Leger des Heils en werd in 2007 in gebruik genomen, Leefbaar Capelle was hier ook bij betrokken.

De laatste maanden kwamen er van buurtbewoners van de Aïda een aantal klachten over het gedrag van de jongeren. Daarom besloot Tante Loes samen met het Leger des Heils en een aantal jongeren een feest te organiseren voor de hele straat zodat men de jongeren beter kon leren kennen.

Tante Loes woont ook op de Aïda en heeft goede contacten met de jongeren. Wij werden voorgesteld aan div. vrijwilligers verkleed als monsters, Dracula’s en spoken die ons hartelijk ontvingen met limonade en popcorn. Het was een gezellig feest met veel grappige mensen maar helaas moesten wij weer vroeg weg om op tijd te zijn bij onze fractievergadering.

Wij hopen dat de bewoners er van hebben genoten en de buurt wat meer begrip voor elkaar heeft gekregen.

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.