BLIJE GEZICHTEN EN RODE WANGEN IN BUURTHUIS ‘T KLAVIER

Zaterdag 30 november was het voor mij een feestdag want Sinterklaas was in ’t Klavier’.

In samenwerking met de Stichting ‘Samen voor Elkaar’waren wij al maanden bezig om Sinterklaas te ontvangen op het Sinterklaasfeest voor kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben.

En nu was het dan eindelijk zover. Tante Ans Hartnagel, die ik voor deze gelegendheid tante Ans mocht noemen, opende met de kinderen het feest en zong bekende Sinterklaasliedjes onder begeleiding van het jeugdorkest van de muziekvereniging EMM. Clown Filos verraste de kinderen met een leuke goochelact en maakte leuke dierfiguren van ballonnen in diverse kleuren.

Sinterklaas liet wel heel lang op zich wachten maar EMM wist de kinderen met hun Sinterklaasliedjes te vermaken.

Het was een heel leuk feest voor die kinderen waar Sinterklaas helaas niet langs kan komen.

Het is schrijnend als je ziet hoe gezinnen moeten beknibbelen op de centjes en daarom vaak niet voldoende overhouden om cadeautjes te kopen voor de kinderen. Gelukkig waren er prachtige cadeautjes die het afgelopen jaar zijn ingezameld door een lieve familie in Capelle zodat alle kinderen met een blij gezicht naar huis gingen.

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft geholpen om dit feest tot een goed einde te brengen, zoals EMM, Clown Filos, de Feyenoord Piet, Sinterklaas en het WOP Schollevaar.

Met respect voor Diane Morrien die met haar stichting dit feest voor de kinderen samen met mij heeft georganiseerd en natuurlijk ook mijn collega Yvonne Denneboom van het Klavier.

Kees de Jong

Nieuws

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.

Leefbaar Capelle heeft in augustus vragen gesteld aan het college

31 aug 2023 In de maand augustus heeft de fractie van Leefbaar Capelle een aantal zogeheten artikel 38 vragen gesteld aan het college. Het betreffen vragen over diverse onderwerpen.

De fractie gaat in de wijken vergaderen

september 2023 Vanaf september 2023 gaat de fractie ook in de wijken op locatie vergaderen. U bent van harte uitgenodigd om aan te komen. Een kop koffie staat voor u klaar.